top of page

Wie ben ik?

FotoInge3.jpg

Mijn naam is Inge Schreurs. 

Ik ben gelukkig getrouwd met Bart en de trotse mama van Maxim.

 

Ik heb altijd een enorme interesse gehad in gezonde voeding en gezondheid.

Als hoogsensitief persoon, weet ik hoe belangrijk het is om mijn gevoel te volgen, naar mijn lichaam te luisteren en af en toe de stilte op te zoeken.

 

Nadat ik 12 jaar mijn winkeltje "Simply Delicious " met veel liefde en toewijding uitgebaat had en mama was geworden van Maxim, voelde ik dat het tijd was voor iets anders. Ik had even tijd nodig voor mezelf en mijn gezin.

Ik was te lang over mijn grenzen gegaan en mijn lichaam had nood aan rust en extra energie. Het was tijd om even te herbronnen en dingen te doen, die me extra energie gaven.

 

Een opleiding gezondheidsconsulent volgen aan de Levensschool stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en ik begon eraan. Het is een zeer uitgebreide opleiding met een holistische kijk op de mens in zijn geheel. Elk vak kwam steeds precies op het juiste moment en mijn leven veranderde en evolueerde mee met de opleiding.  

 

Omdat ik een gevoelsmens ben en voel hoe alles energie is en verbonden is, ging ik tijdens mijn opleiding bijkomend voor mijn inwijding reiki 1 en 2. Het is intussen deel geworden van mijn leven en mijn zijn.

 

De opleidingen die ik volgde leerden me hoe deze holistische kijk op de mens complementair kan zijn aan de reguliere geneeskunde. 

Als gediplomeerd gezondheidscoach, aangesloten bij de beroepsvereniging, wil ik graag die kennis en aanpak met jullie delen in mijn praktijk 'Gezondheidscentrum Vederlicht'. 

Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij nodig hebt om je zelfgenezend vermogen te ondersteunen en te versterken en zo een rijker en gezonder leven te leiden.

Je bent van harte welkom!

Inge 

De methoden die ik toepas zijn steeds complementair aan andere behandelingen.

Als gezondheidscoach stel ik nooit een diagnose.

De ondersteuning die ik bied, vervangt de behandeling bij de arts niet.

bottom of page